Росії доведеться коригувати плани: Розвідка Британії спрогнозувала наслідки "бавовни" на нафтобазах

Останнім часом на території держави-терориста Росії сталася серія вибухів на нафтобазах та нафтопереробних заводах. Це в свою чергу призводить до порушення роботи мережі зберігання та розподілу палива, передають Патріоти України.

Така ситуація, ймовірно, змусить окупантів внести корективи до операцій із дозаправки збройних сил, щоб пом'якшити майбутні удари. Про це повідомляє військова розвідка Великої Британії у Twitter.

У британській розвідці зазначили, що 3 травня спалахнула пожежа на російському складі пального неподалік Кримського мосту. Причиною події став удар безпілотниками по території нафтобази.

Це відповідає схемі пошкодження російських складів палива з початку року. При цьому склади палива на тимчасово окупованій території України та у прикордонних районах Росії залишаються особливо вразливими для атак.

Розвідка Великої Британії впевнена, що постійні вибухи на НПЗ змусить країну-агресора Росію коригувати плани забезпечення паливом окупаційної армії.

У відомстві спрогнозували, що майбутні заходи з боку РФ можуть включати розгортання додаткових заходів захисту на об'єктах зберігання палива. Також це може змусити Росію робити ставку на інфраструктурі в інших регіонах.

"Посилена присутність російських БПЛА": Росія почала завдавати ударів у стилі HIMARS, перспектива похмура, - Business Insider

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:22

Проблеми з протиповітряною обороною України дозволяють Росії завдавати глибоких ударів у стилі HIMARS далеко за лінією фронту, . Як пише Business Insider, Росія почала запускати збільшену кількість безпілотників за межі українських позицій, отримуючи р...

"Хто був головним?": Пострілами у Фіцо знято ще одне табу в Словаччині, - Politico

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:13

Пострілами в прем'єра Словаччини Роберта Фіцо знято ще одне табу, у порушення якого жителі країни не вірили, пише Politico. Спочатку це було вбивство у 2018 році журналіста-розслідувача Яна Куцяка, який просто займався своєю справою, але заплатив за це...