Росії дуже бракує "кадрів": На військовому аеродромі в Мелітополі з'явилися найманці із Сирії

У Мелітополі, який тимчасово окупували сили ворога, помітили сирійських найманців. Вони перебувають на території військового аеродрому. Сирійці одягнуті у форму російської армії. Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на жителів Мелітополя. Люди бачили сирійських найманців в авіамістечку, передають Патріоти України.

На аеродромі горіла будівля

Також журналісти повідомили, що ніч з 16 на 17 червня виявилась для мелітопольців в прямому значенні спекотної. На аеродромі горіла будівля. Що саме було причиною займання – невідомо. Є 2 версії – або халатність російських військових, або робота місцевих партизан.

Мер Мелітополя заявляв про наближення ЗСУ до міста

Напередодні мер Мелітополя Іван Федоров поділився гарними новинами щодо успіхів ЗСУ. Він зазначив, що українські військові просунулись на 10 кілометрів на Запорізькому напрямку. Схожа ситуація і в напрямку Херсона. Отож Федоров впевнений, що незабаром ці міста будуть деокуповані.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...