Росії потрібне не тільки Чорне море: Резніков назвав головну загрозу від розміщення ядерної зброї в Криму

Росія стягує техніку, щоб розмістити ядерну зброю в тимчасово окупованому Криму. Країна-агресор має намір отримати вплив на акваторію Чорного моря, а також Сирію, Африку і південну частину Європи. Про це в інтерв'ю "Лізі" розповів віце-прем'єр, міністр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Резніков. Водночас він зазначив, що навряд чи Москва направить зброю проти України, передають Патріоти України.

Чиновник підкреслив, що Росія нарощує військову присутність на українському півострові, стягуючи туди обладнання та техніку для розміщення ядерної зброї.

"Навряд чи цю зброю направлять на Україну. Вона буде спрямована на весь цивілізований світ. Це зручний логістичний майданчик для того, щоб російська армія заявила претензії не тільки на Чорне море, а й на Сирію, Африку, південну частину Європи", – сказав він.

Також Резніков порівняв Крим з російським авіаносцем "Адмірал Кузнєцов", який знаходиться в ремонті через постійні проблеми. "Всі ж пам'ятають, як цей "Адмірал Кузнєцов", нібито гордість російського флоту, йшов з чорним димом з труби і коптив небо? Авіаносець, що димить", – підкреслив він.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...