Росія - не опора світу, а його смердюча яма: Подоляк жорстко відповів Петросяну

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував фразу російського артиста-путініста Євгена Петросяна, промовлену в ефірі новорічного “Голубого огонька”, про Росію, яка начебто є “опорою світу” і яку не треба чіпати. Про це він говорив в ефірі телеканалу "Freeдом", передають Патріоти України.

“Росія - це країна мертвих. Це країна-ізгой, яка тягне сучасний високотехнологічний світ у прірву. Ця країна провокує конфлікти, тому вона точно не опора, це скоріше смердюча яма, перепрошую за такі образи, в яку через необачність чи через корумпованість затягує деяких глобальних політиків”, - відреагував Подоляк на твердження Петросяна.

За його словами, Росія у теперішньому політичному форматі та амбіціями не повинна існувати, оскільки вона є загрозою для світу. “Вона [Росія] заохочує тероризм, спонсорує політичні вбивства, в різних частинах світу, в країнах з нестабільними політичними режимами. Самим фактом свого існування Росія становить небезпеку. Це осередок інфекції масових убивств, масового геноциду, і масових злочинів”, - наголосив Подоляк.

При цьому радник голови ОП не здивувався, що на захист Росії підняв свій голос саме такий одіозний артист. “Суб’єкт на прізвище Петросян є ідеальним уособленням інтелекту сучасної Росії. Це дуже круто, що Росію репрезентує Петросян. Хочеш зрозуміти Росію — подивись на Петросяна”, - резюмував він.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...