Росія атакувала Чернігів трьома крилатими ракетами "Іскандер", вже 11 загиблих, - очільник ОВА

У середу, 17 квітня, російські окупанти завдали ударів по Чернігову трьома крилатими ракетами Іскандер. Про це повідомив начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус у коментарі Суспільному, передають Патріоти України.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що у Чернігові відомо про 11 загиблих та 22 постраждалих внаслідок ракетної атаки РФ. Він зауважив, що є інформація про щонайменше трьох безвісти зниклих.

Ракетний удар РФ по Чернігову 17 квітня — що відомо

17 квітня Повітряні сили ЗСУ попереджали про рух ракет у напрямку Чернігова. У місті лунали вибухи. Країна-агресор Росія завдала трьох ракетних ударів по об'єктах цивільної та соціальної інфраструктури міста.

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако повідомив про пряме влучання у восьмиповерхову будівлю соціальної інфраструктури. Візуально зруйновані елементи стін з шести поверхів. Також пошкоджені будинки та автомобілі, які знаходились у районі «прильоту».

Президент України Володимир Зеленський, коментуючи удар по Чернігову, заявив, що «цього не було б, якби Україна отримала достатньо засобів ППО та якби рішучість світу в протидії російському терору теж була достатньою».

Є велика загроза: Кордон із РФ і Білоруссю треба мінувати вже зараз, - польський генерал Скшипчак

вівторок, 30 квітень 2024, 8:59

Колишній командувач сухопутних військ Польщі генерал Вальдемар Скшипчак заявив, що хоча конфлікт Росії з НАТО здається йому малоймовірним, на кордоні з РФ та Білоруссю треба побудувати укріплення та робити мінні поля вже зараз. Про це він сказав в інте...

"Зайнявши цю висоту, противник зможе з неї працювати": Офіцер ЗСУ розповів про наслідки в разі окупації Часового Яру

вівторок, 30 квітень 2024, 8:48

Якщо окупаційним військам Росії вдасться захопити Часів Яр на Донеччині, то місто стане для ворога вихідним рубежем на Костянтинівку. ЗСУ будуть змушені відтягнути свої вогневі засоби. Про це в інтерв'ю УП розповів замкомбата 5-ої штурмової бригади та...