Вдалося збити лише дві: Росія атакувала ракетами військовий об'єкт у Львівській області, є поранені (відео)

Росія випустила по Львівській області з Чорного моря шість ракет. Дві з шести ракет збила ППО, інші чотири потрапили у військовий об'єкт в Яворівському районі. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, передають Патріоти України.

"Сьогодні о 4 годині ранку ракетного удару зазнав військовий об'єкт на Яворівщині. За попередньою інформацією, ПВК "Захід" вдалося збити дві ракети. Чотири, на жаль, долетіли", - зазначив він. Козицький додав, що четверо людей отримали поранення.

Варто зазначити, що 13 березня внаслідок ракетного удару у розташування Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Яворівському полігоні влучили 8 російських ракет. Тоді загинуло 35 осіб та понад 130 зазнали поранень.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 122-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...