Росія атакувала Запоріжжя ракетами, поцілила в об’єкти інфраструктури

О 13:05 у Запоріжжі оголосили повітряну тривогу та закликали негайно йти в укриття. Згодом стало відомо про "прильоти", передають Патріоти України.

"Терміново! Йдіть до найближчих до вас укриттів та перебувайте там!" - написав у своєму Телеграм-каналі секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

Згодом низка місцевих пабліків повідомили про те, що у місті чути вибухи й нібито зафіксовано "прильоти".

О 13:53 інформацію про атаки на Запоріжжя з повітря російськими окупантами підтвердив і Куртєв. Щоправда, подробиць не розкрив.

"У Запоріжжі зафіксовано прильоти. Деталі згодом. Перебувайте в безпечних місцях", - наголосив секретар Запорізької міськради.

Голова Запорізької ОВА Олександр Старух згодом уточнив, що Росія завдала ракетних ударів по об’єктах інфраструктури.

"Ворог завдав ракетного удару по місту Запоріжжя. Попередньо відомо щодо влучання ракет по об’єктах інфраструктури", - написав він у Телеграм-каналі.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...