Росія атакувала Україну "Геранню" та керованими авіабомбами: Командування Повітряних сил ЗСУ підсумувало наслідки нічного удару ворога

ППО збила 12 ворожих Шахедів

В ніч на 28 березня Росія атакувала Україну ударними безпілотниками Shahed та керованими авіаційними бомбами. ППО знищила 13 безпілотників (12 камікадзе та один розвідник), повідомило командування Повітряних сил ЗСУ.

Противник атакував Україну ударними безпілотниками Shahed-136/131 та керованими авіаційними бомбами.

Атака "Шахедів" здійснювалась з північного та південно-східного напрямку. Винищувачі окупантів Су-35 вилетіли з аеродрому Морозовськ Ростовської області та атакували Херсонську область двома керованими авіаційними бомбами.

Сили ППО знищили "всі ворожі цілі", запущені в напрямку столиці, заявив начальник КМВА Сергій Попко

Пряма мова: "Ворог продовжує застосовувати свою тактику атак баражуючими боєприпасами з північно-східного напрямку. І цього разу країна-терорист знову запустила свої БПЛА "Shahed" в напрямку столиці".

Попко уточнив, що за попередньою інформацією, силами ППО в повітряному просторі навколо Києва було виявлено і знищено всі ворожі цілі.

Крім того, він додав, що було зафіксовано падіння уламків БПЛА в Святошинському районі Києва, внаслідок чого виникло загоряння у нежитловому приміщенні на площі близько 200 м кв.

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...