"Росія боїться": Жданов розповів, чому Кремль не застосовує проти України новітній винищувач Су-57

З початку повномасштабного вторгнення в Україну російська армія жодного разу не застосовувала свій новітній винищувач Су-57, оскільки боїться зганьбитися з ним. Про це заявив військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

За його словами, Су-57 є тим же Су-35, але в новому корпусі. Вся внутрішня начинка залишилася колишньою.

"Росія боїться, що якщо він сюди прилетить і ми його завалимо, то це буде ганьба на всю Іванівську. У плані того, що "найбільш суперсучасний" літак, який не дотягує до четвертого покоління, а вони його називають мало не літаком шостого-п'ятого покоління. Їм буде ганебно, що його зіб'ють", – вважає Жданов.

Також експерт зазначив, що самих Су-57 у росіян дуже небагато – "неповний десяток". "Вони мовчать навіть, що один літак розбили при перегонці з Комсомольська-на-Амурі в європейськучастину РФ", – говорить Жданов.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...