Росія буде цілитися по маршрутах перевезення зброї, але їй нічого не вдасться: У Пентагоні зробили заяву

Сполучені Штати вважають, що Росія має намір атакувати маршрути, якими перевозять озброєння для ЗСУ. Про це заявив представник Пентагону, цитує CNN, передають Патріоти України.

За його словами, дотепер росіяни не часто завдавали ударів по таким цілям, як колони чи залізничні перевезення, проте можуть спробувати зруйнувати мости, дороги, рейси, якими в країну доставляють зброю і боєприпаси. Але, зауважує чиновник, цими атаками росіяни нічого не досягнуть через обсяг допомоги.

Нова фаза війни: прогнози Пентагону

США і НАТО оцінили, що українські сили дуже ефективно використали вже надіслане озброєння проти ЗС РФ, наголосили в Пентагоні.

Частиною цього успіху стала адаптація військ до децентралізованого командування й управління, що дозволило молодшим командирам ухвалювати важливі рішення на полі бою без попереднього дозволу у вищого керівництва.

Також представник Міноборони США звернув увагу, що в України "були роки, щоб підготуватися до наступу Росії" саме на південному сході України, оскільки у тому регіоні відбувалися регулярні бої.

За його словами, Україна підготувала окопи, протитанкові засади й багато іншого напередодні неминучої битви, проте у росіян досі перевага у воєнних технологіях і загальній військовій потужності. Росія зосередила свій удар по Донбасу, щоб потім перейти до "масового наступу".

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...

Паніка наростає: Росіяни готуються відбивати атаки українських ДРГ у Севастополі, - "Атеш"

четвер, 28 березень 2024, 18:45

Активісти партизанського руху "Атеш" установили, що російські окупанти готуються до відбиття атак українських диверсійно-розвідувальних груп у тимчасово окупованому Севастополі. Про це інформує рух спротиву "Атеш".Партизани постійно відслідковують пере...