"Росія формує майбутній світопорядок, а не Штати з Британією або темним Києвом": Медведєв знову пригрозив Україні застосувати "весь арсенал зброї"

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв видав чергову порцію свого, можливо алкогольного, марення щодо війни в Україні і" важливої " ролі Росії в світі. У себе в Telegram-каналі цей персонаж вибухнув тирадою про "важливі для РФ результати цього року", про які (імовірно росіяни) стали забувати "під впливом непростих військових рішень", передають Патріоти України.

Маючи на увазі війну в Україні Медведєв заявив, що РФ "захищає своїх громадян" і "повертає споконвічні російські землі". Колишній президент РФ пригрозив продовжити це"повернення".

Також його запалений, як може здатися, мозок вирішив, що Росія сьогодні самотужки бореться з НАТО і нібито формує майбутній світопорядок.

"Саме Росія сьогодні формує майбутній світопорядок, а не Штати з Британією або темним Києвом. І цей новий рівноправний світопорядок буде збудований... Росія самотужки бореться з НАТО і західним світом. Тому будь-які паралелі з минулим невірні або умовні. Крім однієї: ми й самотужки вміємо знищувати потужного ворога або ворожі союзи", - пише Медведєв.

Також він вважає, що російське військове командування і російські чиновники ведуть війну, намагаючись нібито "максимально зберігати життя" своїх військових і мирних жителів. "Наші вороги не рахують життів своїх солдатів і цивільних. І в цьому наша величезна моральна різниця з ними", - стверджує хвороблива уява Медведєва.

Також цей заступник голови Ради так званої безпеки Росії знову вибухнув погрозами застосувати "весь арсенал зброї", додавши, що цього досі не було зроблено через якусь "людську доброту", нібито притаманну росіянам.

"Росія з очевидних усім розумним людям причин поки не використовувала весь свій арсенал можливих засобів ураження. І не завдавала ударів по всіх можливих ворожих цілях, розташованих у населених пунктах. І не тільки з притаманної нам людської доброти. Усьому свій час", - написав путінський одноросток.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...