Росія готує атаку: У Чорному морі вперше за кілька днів з'явився ракетоносій з 8 "Калібрами" на борту, - ОК "Південь"

Початок нового тижня в Україні може принести нові ракетні атаки по Україні. Про це свідчить поява в Чорному морі ракетоносія з "калібрами". Про це в ефірі телемарафону повідомила керівниця пресцентру сил охорони та оборони оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк, передають Патріоти України.

"Найперше спостереження - в Чорному морі вперше за кілька днів з’явився ракетоносій на чергуванні. Це надводний ракетоносій, несе 8 ракет типу "Калібр" на борту. Це свідчить про те, що підготовка йшла, і в пунктах базування також є ракетоносії, які споряджені і можуть бути долучені до служби протягом кількох годин", – сказала Гуменюк.

Через можливий ракетний обстріл в ОК "Південь" закликали українців не нехтувати повітряними тривогами. "Тяжіння ворога до своїх "скрепів" і традицій може бути критичним. Цілком ймовірно, що початок тижня може бути ознаменований такою атакою", – повідомила керівниця пресцентру.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...