Росія готує провокації під українським прапором: У ЦНС розкрили наміри окупантів

Росія готує провокацію під українським прапором на власній території, що межує з Україною. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України.

Так, російські військовослужбовці, які дислокуються у Брянській та Курській областях, отримали українську військову форму. Про це повідомляють місцеві, які співпрацюють з українським підпіллям.

"Всі ці дії вказують на те, що росіяни готують провокацію під чужим прапором задля мобілізації свого суспільства, а також щоб ввести в оману світове суспільство, аби відвернути увагу від злочинів зс рф", - наголошують в ЦНС.

У Центрі національного спротиву навіть допускають терористичні акти на території Росії або імітацію захоплення заручників. У цьому росіяни збираються звинуватити ЗСУ.

"Центр національного спротиву закликає зберігати пильність і звернути увагу на такі дії ворога, аби не стати жертвою ворожих намірів", - йдеться в повідомленні.

Буде тиснути: ЗМІ розповіли, чого очікувати, від переговорів Макрона та СІ Цзіньпіна

понеділок, 6 травень 2024, 12:30

Президент Франції Еммануель Макрон, під час візиту до Парижу китайського лідера Сі Цзіньпіна, тиснутиме на колегу, аби той змусив Російську Федерацію припинити війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. Серед пи...

"Можна констатувати": У ЗСУ пояснили, чому війська РФ замінили "Онікси" на "Іскандери" для обстрілів Одещини

понеділок, 6 травень 2024, 12:22

Для обстрілів Одеси й Одеської області росіяни останнім часом застосовують не "Онікси", а "Іскандери". Однією з причин переходу на ці ракети може бути вища ефективність "Іскандерів". Окрім того, ворог орієнтується на запаси свого озброєння. Таку думку ...