"Росія готує провокації у Станиці Луганській", - офіцер ЗСУ

Захід вже готуються висвітлювати російські ЗМІ.

Так звана влада окупованих Росією окремих районів Донецької і Луганської готує провокативну ситуацію на КПВВ "Станиця Луганська" із нібито недопуску громадян на територію України. Вона має відбутися у першій половині дня 28 березня. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України.

За його словами, представники окупаційної адміністрації вже навіть підготували екіпажі декількох автобусів із особами, які й будуть "інсценувати конфлікт" задля картинки пропагандистським ЗМІ. "У кожному по 10-20 осіб, які мають із м. Луганська прибути до вищезазначеного КПВВ (української сторони) та інсценувати конфлікт із "злочинним недопуском громадян України" додому", – написав Штефан.

Офіцер ЗСУ підкреслив, що захід готуються висвітлювати російські ЗМІ для подальшого формування негативного іміджу та дискредитування.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...