Росія готується до більш масованих обстрілів України, - Гуменюк

Країна-агресор Росія готується до застосування ракет у більш масованому обсязі, тому намагається виснажити системи ППО і вивчити нові маршрути. Про це повідомила начальниця в Об'єднаному координаційному пресцентрі сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, передають Патріоти України.

За її словами, ворог намагається вивчити та виснажити систему нашої протиповітряної оборони. «Готуючись до застосування ракет у більш масованому обсязі, ймовірно, росіяни вивчають маршрути для ракет, способи нашого реагування і ступінь нашої готовності», — повідомила вона.

Гуменюк додала, що окупанти застосовують різні способи для цього, зокрема фальшиві цілі. 14 грудня в Україні оголошували вже чотири тривоги у зв’язку зі зльотом винищувачів МіГ-31К. У Повітряних силах заявляли про пуски ракет Х-47 Кинджал у напрямку Києва, Старокостянтинова Хмельницької області, Сумської області. Також вибухи лунали в Дніпропетровській області.

Джерело: Еспресо.ТV

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...