Росія готується до нового масованого ракетного удару: У ЗСУ розповіли, які цілі можуть атакувати окупанти

Російські окупанти готуються до нового масованого ракетного удару по Україні. Він може статись уже найближчими днями. Про це в коментарі "Суспільному" сказала речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк, передають Патріоти України.

Гуменюк зазначила, що росіяни активно використовують безпілотники, що свідчить про підготовку до масованого ракетного удару, адже таким чином окупанти проводять розвідку.

"Вони спочатку збирають інформацію про ті цілі, які вони хочуть уразити. Скоріше за все це будуть об’єкти критичної інфраструктури. Вони продовжують намагання створити техногенні незручності нашому населенню, зокрема й в умовах похолодання. Вони продовжують вишукувати системи протиповітряної оборони, які мріють уразити", - пояснила Гуменюк.

Гуменюк додала, що зараз Росії для підготовки до ракетних ударів потрібно від 12 до 14 днів. А тому новий обстріл може статись вже найближчим часом.

"Враховуючи, що для переспорядження після масованої ракетної атаки ворогу як правило потрібно 10,12 або 14 днів можемо говорити про те, що наразі ми знаходимось якраз напередодні такої масованої ракетної атаки", - сказала речниця ОК "Південь".

Наразі ворог не вивів ракетоносії в море через шторм. Також окупанти перезаряджають нові ракети, що запустити їх по Україні.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...