Росія грозиться вийти з Мінського процесу: Лавров влаштував істерику через законопроект України про перехідний період

Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що якщо Україна прийме закон про перехідний період, то Москва вважатиме, що Київ вийшов з мінських угод. Він також відзначив високі темпи підготовки схвалення законопроєкту Верховною радою, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Проєкт закону про засади державної політики перехідного періоду, який був внесений Урядом України, - цитує агентство Лаврова. - Якщо цей закон буде прийнятий, Київ тим самим проголосить вихід з мінського комплексу заходів".

Лавров зазначив, що у Верховній Раді процес схвалення законопроєкту йде повним ходом. При цьому він нагадав обіцянку Франції та Німеччини щодо цього документа. За його словами, Париж і Берлін запевняли Москву, що зроблять все для того, щоб цей закон не був прийнятий.

"Але ніяких дій з того часу прийнято не було", - додав російський міністр.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: