"Росія є цінним союзником": В Ірані зробили нову заяву щодо війни в Україні

Новий президент Ірану Масуд Пезешкіан заявив, що Москва залишається для його країни важливими союзником і стратегічним партнером, тому за його керівництва Тегеран збереже стабільні взаємовідносини з Росією. Також він наголосив, що він "прагне миру для українців та росіян", передають Патріоти України.

"Росія є цінним стратегічним союзником і сусідом Ірану, і моя адміністрація збереже прихильність до розширення й активізації нашої співпраці", - написав Пезешкіан.

Крім того, він заявив, що його уряд готовий "активно підтримувати ініціативи, спрямовані для миру між Росією та Україною". Водночас новий президент Ірану додав, що продовжить віддавати пріоритет двосторонній та багатосторонній співпраці з РФ, зокрема в рамках таких структур, як БРІКС, Шанхайська організація співпраці та Євразійський економічний союз.

Байден залишить по собі "сумну спадщину": У The Wall Street Journal вказали на проблеми

понеділок, 19 серпень 2024, 15:52

Президент Сполучених Штатів Джо Байден піде з посади, залишивши за собою сумну спадщину, вважає автор колонки в The Wall Street Journal. На його думку, Байдену за час перебування на посаді голови Білого дому так і не вдалося згуртувати націю і вирішити...

Новий удар: Стефанчук розповів, коли у Раді почнуть обговорювати підвищення податків

понеділок, 19 серпень 2024, 15:10

Українська держава потребує більшої кількості податків, зокрема і тому, що лінія фронту збільшується, а українські Збройні сили фінансуються з державного бюджету. Про це повідомив спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук під час інтерв’ю в ефірі ...