Росія хоче перетворити Україну на сухопутну державу: У МВС розкрили план ворога

У Міністерстві внутрішніх справ розкрили "оновлений план" Російської Федерації щодо України. Країна-агресорка хоче перетворити нашу країну на сухопутну державу, передають Патріоти України.

Зокрема, ворога цікавить українське місто Одеса. Про це в ефірі всеукраїнського телемарафону заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

"Одеса з першого дня була одним із ключових напрямків для Росії. Це вихід України до моря. Фактично Росія хоче перетворити нас на сухопутну державу", – сказав він.

Денисенко зазначив, що знищення ракетного крейсера "Москва" значно покращило ситуацію для України, оскільки сили російських окупантів стали набагато слабшими. "Але пробувати качати Одесу вони, безумовно, будуть", – додав радник міністра.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...