Росія хоче використати фактор "генерала мороза": Експерт вказав на підступний задум агресора

Росія накопичила більше ніж 800 високоточних ракет, які окупанти планують використовувати для атак на енергетичну інфраструктуру нашої країни. Окупанти почнуть діяти, як тільки температура за вікном впаде до 0 градусів і нижче, а тиск на енергетичну інфраструктуру України досягне піку. Про це в ексклюзивному інтерв'ю OBOZ.UA заявив військовий експерт Владислав Селезньов, передають Патріоти України.

Він зазначив, що ворог намагатиметься скористатися фактором "генерала мороза", щоб знову залишити українців без електроенергії та тепла взимку.

"870 високоточних ракет – "Калібри", Х-101, Х-555, "Онікси", "Кинджали", "Іскандери" – все це є у росіян у наявності. Зрозуміло, з якою метою вони накопичують ресурси. Щойно температури за вікном в Україні досягнуть позначки 0 і нижче, почнеться максимальне навантаження на енергетичну інфраструктуру нашої країни, супротивник використовуватиме цей фактор "генерала мороза", щоб знову залишити всіх нас без електрики, тепла, мобільного зв'язку та інтернету.", – повідомляє Селезньов.

Противник планує використовувати ці 870 ракет, які накопичив за літній період, для широкомасштабних ракетних атак на Україну, поєднуючи їх з дроновими нападами, щоб максимально навантажити українську систему протиповітряної та протиракетної оборони.

Нагадаємо, що представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов заявляв, що країна-агресор Росія станом на листопад накопичила близько 800 високоточних ракет. Ними вона може завдавати ударів по енергетичній інфраструктурі України взимку. Він зауважив, щомісячно Росія здатна виробляти 100 ракет різної номенклатури.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...