"Росія - країна любові" - кохайте своїх катів: На фоні жорстокого придушення протестів громадян у Путіна рекомендують молоді 14 лютого роздавати квіти силовикам

Федеральне агентство у справах молоді 14 лютого рекомендувало вузам і школам провести по всій країні акцію Росія — країна любові. В цей же день заплановані протести на підтримку опозиціонера Олексія Навального, повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Згідно з документом, дітям рекомендують в День святого Валентина роздавати квіти «всім оточуючим», зокрема: дівчатам, юнакам, перехожим, продавцям, водіям, працівникам поліції. Такими діями влада хоче зробити «щасливими і гордими за країну» учасників акції.

Неповнолітнім також рекомендують приєднатися до акції і в соцмережах, публікуючи фото і відео з хештегом #РоссияСтранаЛюбви.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що правоохоронці буду залучати до відповідальності тих, хто буде порушувати закон.

Прихильники Навального анонсували акцію протесту 14 лютого. Вона повинна пройти в новому форматі. До цього в штабі опозиціонера заявляли, що акції в його підтримку перенесли на весну і літо.

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...