Росія - кисіль і горілка, а США - попкорн: У Женеві створили коктейль, який символізує зустріч Путіна та Байдена

Один із популярних барів Женеви створив коктейль Summit Cinémа в честь сьогоднішнього саміту США-Росія на вищому рівні. Таким чином, автори напою порівняли зустріч двох президентів з кіно, яке дивиться весь світ. Про це повідомляє Lenta.ru, передають Патріоти України.

Бармени женевського бару Bottle Brothers створили коктейль за мотивами сьогоднішньої зустрічі президентів США і Росії. Як пояснив старший бармен Разван Кавалу, для міста саміт є важливою історичною подією, адже остання подібна зустріч проходила в Женеві в 1985 році.

За його словами, при створенні коктейлю Summit Cinémа бармени надихалися киселем і компотом, а за основу напою взяли горілку – ці інгредієнти символізують російську сторону.

США швейцарці втілили в журавлині і карамелізованому попкорні. При цьому попкорн також володіє особливим значенням, оскільки світ спостерігає за переговорами в Женеві, як за кіно, а перегляд фільмів асоціюється з цим продуктом.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...