"Росія люб’язно пожертвувала": У Пентагоні припустили, що у ЗСУ на полі бою може бути більше танків, ніж у окупантів

Після втечі росіян з Київської та Харківської області, коли окупанти кидали сотні одиниць техніки, ЗСУ можуть мати більше танків на полі бою, ніж Росія. Про це повідомив неназваний чиновник Пентагону в коментарі Washington Post, передають Патріоти України.

Чиновник, коментуючи пропозицію міністра оборони України Олексія Резнікова про передачу Україні танків M1 Abrams, заявив, що на цьому етапі «навіть про один M1 не може бути й мови». За його словами, американській армії було складно обслуговувати танки цього типу під час війни в Іраку, а для України "це було б неможливо".

Однак він додав, що українська армія може мати «нині більше танків на полі бою, ніж росіяни». «Росіяни люб'язно пожертвували багато», — пояснив своє припущення чиновник, нагадавши про техніку, яку окупанти покинули під час поспішного відступу з Київської та Харківської областей.

Великий промах: Фортифікацію треба будувати так, як росіяни побудували "лінію Суровікіна", - експерт

понеділок, 20 травень 2024, 18:42

Якби Україна побудувала лінію оборони так, як це зробили російські окупанти, "це було б дуже непогано". Про це "Еспресо" сказав ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман. У цьому контексті він нагадав так звану "...

Квитки в пекло: Прикордонники показали, як вночі знищують росіян на Сіверському напрямку (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 18:30

Сили оборони України на Сіверському напрямку в нічний час доби знищили групу росіян. Цей процес вдалося зафіксувати на відео. . Зазначається, що це результат роботи прикордонників із бригади "Помста". "Добірка точних нічних скидів по окупантах", - пов...