"Росія лусне, як стиглий херсонський кавун": Данілов розкрив сценарій неминучого розпаду РФ

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов прогнозує, що країна-агресорка Росія незабаром припинить своє існування в нинішніх межах. Він підкреслив, що найближчим часом відбудеться розвал РФ і на її території сформуються вільна Ічкерія, Татарстан та Дагестан. Про це Данілов розповів в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

Так, Данілов провів аналогію із подіями 1991 року, коли представники деяких держав говорили, що Україна не може існувати самостійно.

"Це був виступ президента Буша 1 серпня 1991 року, і через 18 днів луснув СРСР, як стиглий херсонський кавун. Те саме буде і з Росією. Це буде обов'язково. Вона стане набагато меншою і, можливо, тоді в неї з'явиться якийсь розум", - сказав секретар РНБО.

Данілов також підкреслив, що Росія – колоніальна країна, яка не зможе існувати в нинішньому вигляді. За його словами, такі зміни відбудуться за будь-яких обставин. "Буде вільна Ічкерія, Татарстан, Дагестан – все це буде найближчим часом, і до цього треба готуватися і не вдавати, що якщо у них є ядерна зброя, то цього не станеться", - додав Данілов.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...