Росія має можливість одночасно запускати до 80 ракет "Калібр": Капітан запасу ВМС ЗСУ попередив про загрозу

Капітан запасу ВМС ЗСУ Андрій Риженко повідомив, що росіяни мають понад 60 одиниць катерів та кораблів в акваторії Чорного моря.

За його словами, на початку повномасштабного вторгнення їх було понад 80, зокрема ті, які були перекинути з Північного та Балтійського флоту РФ.

Риженко наголосив, що у Каспійському морі росіяни тримають ще чотири носії ракет Калібр, а враховуючи всі ракетоносії в Чорному та Каспійському морях, вони можуть одночасно запускати до 80 ракет Калібр.

Він додав, що Каспійське море продовжує залишатись для росіян дуже важливим, оскільки ним здійснюється транспортування військових вантажів.

«Тому вони намагаються тримати Каспійське море під своїм контролем. До речі, перші удари Росії по Сирії також здійснювались з акваторії Каспійського моря», — додав він.

Через два дні після серії терактів в Дагестані: У Махачкалі знову стрілянина

середа, 26 червень 2024, 0:05

У столиці Дагестану Махачкалі увечері у вівторок, 25 червня, знову відбулася стрілянина. За даними місцевих ЗМІ, по російських силовиках у місті знову відкривали вогонь. . Відео зі стріляниною в місті публікують російські пабліки. . Telegram-канал Sh...

З російського полону повернулися 90 українських воїнів - Зеленський

вівторок, 25 червень 2024, 23:38

В Україну з російського полону повернулися 90 захисників. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram у вівторок, 25 червня. . "Вдома - це не просто слова. Вдома - це Україна. Сьогодні ще 90 наших людей повернулися додому з російського ...