"Росія має специфічне тактичне мислення": Чи варто очікувати від окупантів другий наступ на Київ

Російські окупанти нібито зібрали кілька сотень тисяч мобілізованих, з яких можуть спробувати сформувати новий ударний кулак та повторити наступ на Київ. Про це "24 каналу" розповів військовий експерт Петро Черник. На його думку, рішення про повторний наступ окупантів на Київ буде для них самогубством, передають Патріоти України.

В Росії дуже специфічне тактичне мислення

Як наголошує Черник, на початку повномасштабного вторгнення російські окупанти таки заскочили Україну зненацька. Але, якщо вони тоді не змогли захопити Київ з сучасною технікою та підготовленим особовим складом, то про які перспективи можливого повторного наступу взагалі можна говорити.

Тим паче, що Північ України упродовж кількох місяців серйозно укріплюють. Але в російських окупантів дуже специфічне мислення. Тому все можливо.

Наш противник має дуже специфічне тактичне мислення. Про Чорнобаївку не говорив лише лінивий. Те саме стосується Зміїного. Але мій улюблений приклад – спроба встановити понтонну переправу на Сіверському Дінці. 5 разів в одному місці. Homo sapiens не можуть так робити, але вони роблять, – зазначив Черник.

Утім, він наголосив, що не можна недооцінювати противника. Їх все ще дуже багато, а додаткові 300 чи більше тисяч мобілізованих все одно доведеться "перемелювати". А це дуже складна й довга робота.

Україна може запустити виробництво Patriot: Посол Маркарова зробила гучну заяву

вівторок, 23 квітень 2024, 20:44

Перенесення виробництва Patriot в Україну є цілком реальним і переговори щодо цього вже ведуться. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Така задача у нас стоїть і від презид...

"Росіяни з добу не могли зрозуміти, чому ми з'явились там, де нас не було": Нацгвардія просунулась у Серебрянському лісі

вівторок, 23 квітень 2024, 20:15

Національна гвардія України має певні успіху в районі Серебрянського лісу у Луганській області. Трьом бригадам вдалося повернути частину території. Про це повідомив командувач Нацгвардії Олександр Півненко в інтервʼю LIGA.net, передають Патріоти Україн...