"Росія має відповісти за кожен зруйнований будинок, зламані долі і втрачені життя наших людей", - главком ЗСУ

За всі злочини, які росіяни і підконтрольні їм бойовики вчинили проти цивільного населення і військовослужбовців України, Росія повинна відповісти. Про це в інтерв'ю розповів Головнокомандувач українськими Збройними силами генерал-полковник Руслан Хомчак, передають Патріоти України.

Однак генерал при цьому переконаний, що проти України воює кремлівська влада, а не весь російський народ. "За всі злочини щодо цивільного населення і військовослужбовців України Росія повинна відповісти. За кожен зруйнований будинок, зламані долі і втрачені життя наших людей", ‒ сказав Хомчак.

На його думку, в Російській Федерації живе багато людей, які прекрасно розуміють, що відбувається і хто розв'язав військову агресію проти України. "Багато росіян підтримує зв'язок з українськими родичами і далеко не всі ненавидять нашу країну. Хоча цю ненависть Кремль усіма силами намагається розпалити. Якщо війна закінчиться, якщо будуть прийняті певні політичні рішення, то нам доведеться з часом вибудовувати відносини з "сусідом" – Російською Федерацією. Від цього нікуди не дітися", - підсумував Хомчак.

Джерело: Обозреватель

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...