Росія мінує завод "Кримський Титан": Отруйна хмара може "накрити" Україну, Туреччину та РФ

Стало відомо, які настануть наслідки через провокацію окупантів на хімічному заводі у Криму. Про це заявив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у терміновому зверненні до населення, передають Патріоти України.

"За даними сил спротиву, росіяни готують чергову провокацію на хімічному заводі в Армянську тимчасово окупованого Криму. Вони завезли на територію заводу "Кримський Титан" вибухівку і мінують територію", - сказав він.

За даними Прокудіна, ймовірний вибух спровокує викид в атмосферу тисяч тонн отруйних речовин, що призведе до смертельної небезпеки людей і довкілля.

Посадовець акцентує, що у такому випадку постраждають жителі АР Крим, ще до семи областей України, а також Туреччина і сама РФ.

"Ми чітко усвідомлюємо загрозу для наших людей, здійснюємо постійний моніторинг ситуації та готові оперативне реагувати на всі загрози, які можуть виникнути", - запевнив очільник ОВА. Він також просить населення зберігати спокій та не піддаватись на провокації ворога й слідкувати за оголошеннями обласної військової адміністрації

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: