Росія може вдарити у будь-який момент: У Києві закриють усі дитячі майданчики та розважальні зони на території ТРЦ

У торговельно-розважальних центрах Києва буде зупинено роботу дитячих майданчиків. Цю інформацію в ефірі телеканалу "Київ" озвучила керівниця пресслужби столичного управління ДСНС Світлана Водолага, передають Патріоти України.

За її словами, відповідне рішення щодо заборони роботи дитячих майданчиків на території ТРЦ затвердила Київська міська військово-цивільна адміністрація у вівторок, 29 червня.

Влада пішла на подібні заходи після того, як ЗС РФ здійснили ракетний удар по торговому центру "Амстор" у Кременчуці, в якому на момент обстрілу перебувало понад 1 000 осіб. Сам ТЦ не припиняв своєї роботи навіть на момент повітряної тривоги.

"На сьогодні (29 червня — ред.) ухвалено рішення військовою адміністрацією Києва, вже є заборона на роботу дитячих майданчиків, розважальних майданчиків саме в торгових центрах. Порада від рятувальників — не користуватися за можливості такими об'єктами. Краще скористатися тими, де є укриття або поблизу є укриття", — наголосила Світлана Водолага, коментуючи заборону від Київської ЦВА.

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник попередив, що столична влада перевірятиме торгово-розважальні центри на предмет дотримання евакуації під час оголошення повітряної тривоги. За його словами, ці правила давно існують, і представники бізнесу зобов'язані їх виконувати.

"Перевірки будуть проводитися поліцією, зокрема в ТРЦ. Якщо хтось не дотримуватиметься? Є відповідальні люди, які перевіряють, знають методи впливу, адміністративні (покарання — ред.) тощо", — підсумував Поворозник, анонсуючи перевірки у київських ТРЦ.

Оце так поворот! Союзники Путіна таємно поставляють Україні боєприпаси, - WSJ.

вівторок, 19 березень 2024, 9:01

Чехія використовує контакти часів холодної війни, щоб отримати такі необхідні Україні боєприпаси. В умовах, коли допомога США в постачанні зброї заблокована, виробництво боєприпасів на Заході повільно зростає, а запаси Києва скорочуються, Прага закупов...

Заява людини чиї слова, доведено, на вагу золота: "Незабаром європейські компанії вироблятимуть необхідну для України кількість боєприпасів", - президент Чехії Павел

вівторок, 19 березень 2024, 8:38

Європейські компанії незабаром будуть спроможні виробляти необхідну кількість боєприпасів, як для себе, так і для України. Про це заявив президент Чехії Петр Павел, інформує Радіо Свобода. "Виробництво необхідної кількості снарядів потребує часу. Це ви...