Росія може завалити нас трупами, це відтягує закінчення війни, - Загородній

Попри масові ухиляння росіян від мобілізації, все-таки мобілізаційний ресурс у країни-агресорки РФ великий. Тому вона може набрати велику кількість солдат, яких кине на фронт, передають Патріоти України.

Таке "гарматне м'ясо" своєю кількістю може вплинути на перебіг війни і відтягнути її завершення. Про це сказав політичний та економічний експерт Тарас Загородній в інтерв’ю Главреду.

"Мобілізація в РФ при всіх наших жартах і при тому, що хтось із росіян від неї біжить, все одно відбувається. М'ясо там наберуть, давайте будемо реалістами. Мобілізаційний потенціал там великий. Росіяни зломлені державою, "мусорів" вони бояться більше, ніж померти на фронті. Завалити трупами Росія зможе. Тому момент закінчення війни це відтягує", – зазначає експерт.

Проте багато чого залежатиме від ситуації в Кремлі. Зараз стрімко падає довіра до Путіна. А для нього це найстрашніше, адже тоді росіяни поставлять собі запитання, для чого такій людині залишатися при владі.

"Якщо Путіна задушать завтра, війна закінчиться швидше, тому що постпутінські еліти будуть намагатися вийти з ситуації, звалюючи все на Путіна, і вони будуть змушені віддати все", – каже Загородній.

Якщо все-таки Путін залишатиметься при владі, то війна так швидко не завершиться – вона точно дотягнеться як мінімум до весни 2023 року, прогнозує експерт. І тоді ситуація залежатиме від поставок зброї Україні.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...