"Росія нам не ворог": Нацполіція у Києві затримала організаторів мітингу "за дружбу" із агресором (фото)

У суботу, 19 лютого, співробітники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції провели обшуки в організаторів проплачених "антивоєнних" мітингів. Про це повідомляє Національна поліція України, передають Патріоти України.

За даними правоохоронців, група осіб безпосередньо відповідала за пошук та збирання людей, готових взяти участь в акціях за грошову винагороду. Відомо, що 20 лютого у Києві планувалося провести масові заходи, які мали призвести до дестабілізації ситуації в країні та створити необхідну картинку для російських пропагандистів. До ОП мали вийти загалом 1500 осіб.

Співробітники поліції вилучили записи, десятки мобільних телефонів та банківських карток, а також прапори та банери з гаслами. Зокрема, виявлено такі гасла: "Росія нам не ворог!" і "Ні війні з Росією!".

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...