Росія нанесла авіаудар по Бахмуту - били по школі та адмінбудівлі, де перебували люди

Окупанти в середу, 8 червня, обстріляли Бахмут на Донеччині близько восьмої ранку, російські снаряди вдарили по школі та адмінбудівлі, де були люди. Про це повідомила пресслужба Нацполіції Донецької області в Telegram, передають Патріоти України.

"Окупанти обстріляли місто близько восьмої ранку, російські снаряди вдарили по школі та адмінбудівлі, де перебували люди", – йдеться в повідомленні. Зазначено, що попередньо є інформація про постраждалих.

Повідомляється, що школа зруйнована повністю, до повномасштабного вторгнення Росії в Україну в ній навчалося 400 дітей. Зараз на місці продовжують працювати поліцейські, рятувальники та вибухотехніки. Триває розбір завалів та огляд території.

Слідчі спільно з СБУ задокументували воєнний злочин Росії за ст. 438 ККУ (Порушення законів та звичаїв війни).

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...