Росія нарощує військові угруповання поблизу Харкова і Маріуполя

Росіяни розбудували військову інфраструктуру, для того щоб можна було в короткі терміни здійснити перекидання сил та засобів.
Богдан Бондар. Фото: Факти.

Росія нарощує угруповання військ, які розміщуються вздовж українсько-російського кордону. Про це в ефірі "Громадського" заявив заступник командувача операції Об’єднаних сил генерал-майор Богдан Бондар, передають Патріоти України.

Він зазначив, що нарощення військ спостерігається, як на харківському напрямку, так і неподалік від Маріуполя. За словами Бондара, це поступово відбувалось протягом усього часу конфлікту на Донбасі.

"Просто на початковому рівні, скажімо, у них також можливості були обмежені. Та за цей час вони побудували і полігони, і місця для розташування військових частин, підрозділів, розширили ті складові, які були до цього. Тому що цей напрямок був не зовсім загрозливий для Російської Федерації, але зараз вони практично відбудували залізничну дорогу, яке вже не проходить через територію України", - заявив Бондар.

Він додав, що росіяни розбудували військову інфраструктуру, для того щоб можна було в короткі терміни здійснити перекидання сил та засобів.

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...

Прогавили стратегічну локацію: Росіяни безуспішно штурмують нещодавно звільнений острів Нестрига у дельті Дніпра - ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 19:07

Російські загарбники безуспішно штурмують острів Нестрига, над яким нещодавно встановили контроль українські захисники, а також продовжують атаки на село Кринки на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Про це у вівторок, 30 квітня, в ефірі телема...