Росія натякає на приєднання: Лукашенко розкрив підступний план Путіна

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що від Москви звучать натяки на можливість приєднання країни до РФ в обмін на єдині ціни на енергоносії, передають Патріоти України.

За словами Лукашенка, на всіх переговорах з Росією Мінськ вимагає рівних умов. «Нічого зайвого не вимагаємо. Але нам кажуть: ми різні країни — натяк на те, що треба, щоб були однією країною. А як можна мати одну країну з Росією? Ви, напевно, чуєте: Давайте включимо Білорусь до складу Росії», — сказав президент.

Лукашенко заявив, що скептично дивиться на таку перспективу. «Ні білоруський, ані російський народи ніколи не захочуть піти цим шляхом… Постав перед вами (білорусами) питання, чи хочете ви такого об'єднання, щоб Білорусь увійшла до складу Росії, — 120% скажуть ні», — цитує Лукашенка БЕЛТА.

В кінці 2019 року в російській пресі та політикумі активізувалася риторика про створення Союзної держави РФ і Білорусі. Оглядачі розцінили це як початок політичного тиску на Мінськ з метою поглинання Білорусі Росією.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...