"Росія не крала 0 днів": У окупованому Донецьку випустили марку про "Азов"

Патріотичні українські марки зі зображенням російського військового корабля, що пішов за вказівкою, набули шаленої популярності навіть за межами держави. Окупантів це, очевидно, роздратувало занадто сильно, тому вони подумали, мовляв, теж "можуть так", зазначають Патріоти України.

Так, у соцмережах з'явився знімок марки, де зображена буква Z (яку росіяни використовують як знак вторгнення в Україну) на символі полку "Азов". Його зобразили нечітким. Все це на тлі заводу "Азовсталь" у Маріуполі.

Вкрадену ідею вирішили реалізувати на окупованій Донеччині. Абсурдність рішення загарбників зашкалює. Росіяни знову довели, що можуть хіба що привласнити чуже. Навіть у соцмережах вже зауважили: "Днів, коли росіяни не намагалися щось вкрасти – 0".

Зауважте, роздратованість окупантів через популярність української марки підтверджує і той факт, що Росія намагалася покласти сайт Укрпошти, щоб купити марку з кораблем було неможливо.

Гендиректор Укрпошти Ігор Смілянкий розповів, що сайт піддався потужній DDoS-атаці зі сторони Росії. Це було другою спробою ворога позбавити людей можливості замовляти марку онлайн.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...