"Росія не повинна виграти цю війну": Шольц пояснив свою позицію щодо постачання зброї і заявив про "злість" на Путіна

Канцлер Німеччини Олаф Шольц підтримує постачання Україні того озброєння, з яким знайома наша армія. Він заявив, що не можна дозволити Росії здобути перемогу у війні, передають Патріоти України.

За його словами, наприклад, немає сенсу передавати ЗСУ німецькі танки Leopard через те, що бійці не мають досвіду поводження з цією технікою. Як передає Die Welt, Шольц вважає доречнішим постачати зброю з країн східної Європи, з якою ЗСУ знайомі значно краще.

Напередодні Шольц заявив, що німецький уряд співпрацює з промисловістю, щоб надалі забезпечувати постачання зброї в Україну. "Росія не повинна виграти цю війну", – сказав канцлер.

Він ще раз засудив повномасштабну війну РФ і висловив стурбованість початком нової фази наступу. Шольц заявив, що страждання українського народу нікого не залишає байдужим. "Ми відчуваємо нескінченну скорботу за жертвами і, треба сказати, величезну злість на президента Росії і цю безглузду війну", – додав він.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...