Росія однозначно програє, але Путін знайде "перемогу" до 9 травня, - політолог

Росія однозначно програє Україні. Однак Володимир Путін все одно повинен щось показати росіянам на 9 травня. Цілком ймовірно, що він знайде якусь "перемогу". Таку думку в ефірі 24 каналу висловив політолог Тарас Семенюк, передають Патріоти України.

ЗСУ – аргумент для переговорів

За його словами, глава Кремля зараз не піде на переговори. Та і для українського лідера Володимира Зеленського поки – не найсприятливіший час. Адже основний посил – це сила армії. Збройні Сили України очевидно дають сильну відсіч ворогу.

"Саме вони є основним аргументом майбутніх переговорів: наскільки армія буде сильною, наскільки ми підемо в контрнаступ тощо", – наголосив Семенюк.

Путін не має аргументів

Він пояснив, Путін не має аргументів, але йому щось потрібно назвати "перемогою" в Росії, особливо на 9 травня. "Повірте, він знайде, що назвати "перемогою", – зазначив політолог.

Однак світ прекрасно розуміє, що це зовсім не "перемога", а абсолютна поразка росіян в Україні. Адже захопити, навіть окупувати нові території – не означає їх втримати. "Поспішні "референдуми" на Херсонщині – всього-на-всього бутафорія, картинка замість реальності, яка не може відповідати інтересам Херсонської області", – додав Семенюк.

Джерело: 24 канал

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...