Росія отримає нові санкції від Великої Британії, - глава МЗС України

Велика Британія запровадить нові санкції проти Росії через війну в Україні. Також Велика Британія та Україна засудила рішення російської маріонетки "ДНР" про смертну кару для іноземних захисників. Про це повідомив очільник МЗС України Дмитро Кулеба, передають Патріоти України.

Міністр зазначив, що у розмові зі своєю британської колегою вони обговорили новий пакет санкцій проти Росії. "Ми також погодилися, що ніхто в світі не має права втомлюватися від цієї війни, допоки Україна не переможе. Ми з Ліз Трасс рішуче засуджуємо фіктивний суд над військовополоненими в окупованому Росією Донецьку. Вони є комбатантами та захищені міжнародним гуманітарним правом, яке вимагає відповідного ставлення. Ми продовжуємо спільно працювати над тим, щоб забезпечити їхнє звільнення", - наголосив Дмитро Кулеба.


Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...