Росія отримала нову партію дронів-камікадзе, - українська розвідка

Російські терористи відновили удари по Україні "шахідами, які отримали від Ірану. Це нова партія, але тепер окупанти значно економніше використовують дрони. Про це заявив представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Так, це нова партія, але в порівнянні з початковим масованим використанням Shahed-136 вона явно менша. Але бачимо, що, наприклад, під час масованих терористичних ракетних ударів 16 грудня Shahed-136 не використовували", – заявив представник розвідки.

Юсов уточнив, що Росія застосовувала "всі інші наявні засоби". Крім того, розвідці відомо про попередні домовленості Росії з Іраном щодо ракет. Проте за її даними, станом на зараз Росія їх ще не отримала.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...