Росія перекинула до Мелітополя сотні силовиків із Ростовської області та Краснодарського краю: ЗМІ дізналися причину

Росія вирішила направити в тимчасово захоплений окупантами український Мелітополь Запорізької області величезну кількість "правоохоронців" із РФ. Нещодавно туди завезли співробітників силових структур із Ростовської області та Краснодарського краю, передають Патріоти України.

Йдеться про сотні поліцейських. "800 "правоохоронців" завезли з Ростовської області та Краснодарського краю", – заявляється у місцевому Telegram-каналі "РІА-Мелітополь".

Перекидання до міста не лише військових, а й силовиків, швидше за все, пов'язане з партизанським рухом українців. Автори Telegram-спільноти написали: "Мабуть, місцеві зрадники на чолі з пітерським начальником Андрієм Жидковим із поставленим завданням не справляються. Майже щотижня партизани підривають колаборантів".

На це, до речі, нещодавно скаржився зрадник України, незаконний "в.о. губернатора" Запорізької області Євген Балицький. Сидячи у студії росТБ, колишній депутат Верховної ради скаржився: мовляв, укр*нацисти, як він висловлювався, не дають спокійно жити колаборантам.

Він намагався підіграти кремлівській пропаганді, але випадково видав реальні проблеми окупантів у Запорізькій області. "У нас дуже багато випадків, коли знаходять біля будинків і в під'їздах вибухові пристрої. Противник боїться й веде таку підлу проти наших активістів, працівників військово-цивільної адміністрації, комунальної сфери роботу. Вони нас залякують, а іноді й убивають", – визнав колаборант.

Автори Telegram-каналу додали, що нести службу в таких містах, як Токмак, Пологи та Василівка бояться вже не лише місцеві зрадники, а й гастролери, тому ростовських та красноярських поліцейських привозять у "гарячі точки" лише на денні чергування.

Це підтверджував сам Балицький, як і нестачу поліцейських у вказаних населених пунктах. "Там складно системно перебувати, бо там прильоти. Супутники-шпигуни дають інформацію з нашої території. І приліт може бути по поліцейських частинах. Тому хлопці приїжджають вранці, але не перебувають там постійно", – зізнався українець-зрадник.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...