Росія перекинула на Запоріжжя "бурятських козаків" старше 50 років - їх хочуть використати як "гарматне м'ясо"

Росія перекинула у Запорізьку область в якості підкріплення понад 60 так званих бурятських козаків. Їх збираються використати як "гарматне м'ясо". Усі "бурятські козаки" старше 55 років і висловили бажання вбивати українців за гроші. Про це повідомляє "24 канал", посилаючись на власні джерела, передають Патріоти України.

Завербували найманців через так званих атаманів, які співпрацюють з військкоматами та постачають кремлівському диктатору Володимиру Путіну "гарматне м'ясо" для участі у війнах на різних континентах.

Козакам-добровольцям з Улан-Уде обіцяли легку та "безпечну" службу в Україні, проте замість перебування на блокпостах в тилу їх привезли прямісінько на передову.

Середній вік бурятів складає 55 років. Вони збиралися займатися патрулюванням, пограбуванням та катуванням цивільних, а ось брати реальної участі в бойових діях не хотіли.

Проте відступати "бурятським козакам" не дадуть, оскільки у разі втечі з передової по ним стрілятимуть свої ж. Примітно, що компенсації за загибель нових найманців ніхто не отримає, оскільки юридично вони пішли на війну добровольцями.

Підрозділ, замість якого перекинули "бурятських козаків", загинув у лобовій атаці, коли намагався відбити у ЗСУ раніше втрачені позиції. Російські офіцери зазвичай не йдуть у бій разом зі своїми угрупованнями, при цьому солдати дуже бояться не йти в наступ, адже вважають, що їх розстрілюватимуть свої ж.

"Треба закінчити якомога швидше": Орбан цинічно висловився про війну в Україні та приголомшив заявою про західні війська

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:15

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Захід – за крок до відправлення своїх солдатів до України. Про це пише видання Magyar Hang, передають Патріоти України. “Це не наша війна, а війна двох слов'янських народів, яку треба закінчити якомога ш...

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...