Росія перекинула в Крим штурмовики Су-25СМЗ

Росія перебазувала штурмовики Су-25СМЗ зі Ставропольського краю на аеродроми тимчасово окупованого Криму, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Південного військового округу в РФ

Мілітаризація відбувається під приводом маневрів з пусками ракет і бомбометанням над акваторією Чорного моря, в котри задіють більше півсотні російських винищувачів, бомбардувальників і штурмовиків. Мова йде про винищувачі Су-27СМ і Су-30СМ, бомбардувальники Су-24М і Су-34 і штурмовики Су-25СМЗ.

Наголошується, що екіпажі Су-25СМ3 авіаційної частини 4 армії ВПС і ППО Південного військового округу Росії, дислокованої на Ставропіллі, перебазовані на оперативні аеродроми Криму.

Своєю чергою ескадрилья Су-25СМ3 об'єднання ВПС ППО з військового аеродрому в Криму перебазовано на полігон Ашулук в Астраханську область Росії.

Нагадаємо, за даними Міноборони України, Росія продовжує стягувати війська до українського кордону. Поблизу східного кордону України вже перебувають понад 100 тисяч російських військових.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...