Росія побила новий рекорд втрат: Коваленко оцінив, чи зможе ВПК ворога компенсувати дефіцит техніки

Станом на 19 березня встановлено новий абсолютний рекорд у категорії знищеного російського автотранспорту в зоні бойових дій. Ліквідовано 985 одиниць. Про це написав військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

Як відомо, в лютому було зафіксовано рекорд у 939 одиниць. Загалом починаючи від грудня 2023 року, по автомобілях армія РФ втрачає від місяця до місяця максимальну за весь час повномасштабного вторгнення кількість.

"Зазначу, що ці показники втрат пов'язані з втратами бойових броньованих машин, які ще раніше зашкалюють. Через дефіцит і брак спеціалізованої броньованої техніки для здійснення штурмової діяльності російські війська змушені застосовувати не армійського типу техніку, яка як не пристосована для бойових дій, так і набагато простіше виводиться з працездатного стану легкими ушкодженнями", – пояснив оглядач.

Саме це одна з причин таких показників, наголосив Коваленко, які й надалі зростатимуть. Річ у тім, що вирішити проблему з дефіцитом ББМ коштом власного виробництва / відновлення ВПК Росії не здатен.

Аншлаги Кобзона сьому добу поспіль, у ворога й посилена утилізація артилерії: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 травня

понеділок, 20 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали:

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 8:00

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики) л...