Росія почала перекидання в Україну військових із Грузії, - західні ЗМІ

Російські окупанти продовжують зазнавати величезних втрат в Україні. Тому ворог вирішив в якості підкріплення перекинути до нашої країни війська, дислоковані в окупованих районах Грузії. Про це заявив високопоставлений представник Міноборони США у п'ятницю, 25 березня, передають Патріоти України із посиланням на CNN.

За його словами, американці бачили "пересування деякої кількості військ" з грузинської території, але коли саме і скільки їх – не уточнюється. Також у Пентагоні не змогли відповісти, куди саме РФ планує направити окупантів. Але наголошується, що пріоритетний напрямок у Путіна – Донецька та Луганська області.

Російські війська були розміщені в Грузії після того, як РФ вторглася до країни у 2008 році. Окупанти зайняли території Південної Осетії та Абхазії.

"Ми завжди зверху": "Слуги народу" влаштували акт "сепаратизму" у Київраді (фото)

п’ятниця, 17 травень 2024, 22:00

Представники партії «Слуга народу» у столичній міськраді не стали приєднуватися до великого спільного фото. Секретар Київради Володимир Бондаренко не стримався і прокоментував такий вчинок колег, передають Патріоти України. Так, глава «слуг» у Київраді...

Зброя надходить із запізненням, і росіяни цим користуються - глава Міноборони Умєров

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:41

Україна досі потребує великої кількості зброї, щоб ефективніше протистояти повномасштабній російській агресії та захистити своїх громадян. Про це в інтерв'ю CNN, яке опублікували 17 травня на YouTube-каналі Міноборони України, повідомив глава відомства...