Росія почала застосовувати більше піхоти в атаках на Авдіївку: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

Російські війська почали застосовувати більше піхоти під час атак на Авдіївку. Це зумовлено несприятливими погодними умовами, а також великими втратами окупантів у техніці, передають Патріоти України.

Водночас українські підрозділи спеціального призначення намагаються протистояти висуванню росіян із позицій для нових штурмів. Про це заявив речник Національної гвардії Руслан Музичук в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

Нині Авдіївка залишається одним із найскладніших напрямків фронту. "Наші бійці зазначають, що ворог застосовує більше піхоти в атаках. Через погодні умови та великі втрати в техніці побільшало піхоти й безпілотників. Потрібно розуміти, що в Авдіївці тактика РФ різноманітна – від обстрілів до піхотних штурмів", – сказав Музичук.

Він зауважив, що місто вдалося утримати упродовж тривалого часу завдяки стратегії ешелонованої оборони. "Це дозволяє утримувати місто, попри численні атаки. Авдіївку штурмують із трьох напрямків", – наголосив речник.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...