"Росія повинна вибратися з пастки": Путінські пропагандисти вже почали готувати росіян до... виведення військ з України (відео)

Громадян країни-агресора РФ вже почали готувати до того, що колись Росія повинна буде вивести свої війська з України. Їм пояснюють, чому такий крок вигідний для їхньої терористичної держави, передають Патріоти України.

Відео з таким наративом почали розповсюджувати серед російської аудиторії. У роликах сказано, як РФ всіх "переграє", якщо виведе своїх окупантів із території нашої країни. Зазначимо, що йдеться про відхід на рубежі до 24 лютого 2022-го року.

Пропагандисти вкладають у голови росіян, що Росія за рік повномасштабної війни нібито показала Україні та Заходу всю свою міць, тож вони тепер "не будуть загрозою". А РФ тим часом зможе відновити боєздатність та зберегти свої ресурси. "Якщо Росія зараз виведе війська з України, залишивши за собою Крим та Донбас, це зруйнує всі плани США", – розмріялися в Росії. Також там сподіваються, що це сприятиме скасування західних санкцій.

Тепер російська пропаганда говорить про те, що відхід військ РФ не буде поразкою, а захоплення територій України нібито ніколи й не було метою "спецоперації". "Якщо цього не буде зроблено, ціна, яку заплатить Росія, буде величезною. Росія має вибратися з пастки", – сказано в пропагандистському відео.

Авіабомба знищила кілька будинків: Окупанти завдали нового удару по Харкову (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:29

Російські військові 3 травня атакували Холодногоріський район Харкова. Для атаки ворог використав далекобійну зброю УМПБ Д-30. Про це йдеться у повідомленні міської прокуратури, передають Патріоти України. Приліт стався у приватному секторі міста, де н...

"За пряму та безсоромну підтримку": Захарова пригрозила Заходу "нищівним ударом відплати" у разі атаки ЗСУ на Кримський міст

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:40

Представниця МЗС Росії Марія Захарова видала порцію погроз на адресу партнерів України у зв'язку з можливим ударом по Кримському мосту. Її заяву оприлюднив пропагандистський портал "Известия", передають Патріоти України. За версією пропагандистів, Укра...