Росія продовжує свій терор: Резніков пояснив, чому Україні саме зараз необхідна ізраїльська система "Залізний купол"

Міністр оборони України Олексій Резніков наголосив, що саме зараз Україна потребує ізраїльську систему "Залізний купол", оскільки Росія продовжує свій терор і щодня атакує об'єкти критичної інфраструктури. Про це Резніков розповів в інтерв'ю Fox News, передають Патріоти України.

"Існує багато суперечок про те, чи підходить Україні "Залізний купол", чи – ні. Однак в одному можна бути впевненим на 100 відсотків – встановлення такої чи аналогічної системи протиповітряної оборони врятувало б життя багатьом людям та захистило б велику кількість інфраструктурних об'єктів", - зазначив він.

Міністр оборони також підкреслив, що "Залізний купол" допоміг би ефективно протидіяти дронам-камікадзе іранського виробництва."У перспективі дрони-камікадзе можуть застосовуватись проти Ізраїля та інших країн Європи – потрібно не дати країні-терористці такої можливості та продемонструвати, що ППО можуть збивати усі без винятку ворожі безпілотники", - наголосив міністр.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...