Росія продовжує терор: До Маріуполя завезли "кадирівців", очікується посилення репресій, - Андрющенко

Російські окупанти вирішили посилити "фільтраційні" заходи у Маріуполі. З цією метою до міста вже привезли нові групи "кадирівців", передають Патріоти України.

Про це розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передає "24 канал". За його словами, у Маріуполі очікується збільшення репресій проти мирного населення. За його словами, українське підпілля у місті готове до таких планів загарбників.

"У Маріуполі очікується посилення "фільтраційних" заходів. Наш опір повідомляло, що близько восьмої вечора два автобуси нових "кадирівців" висадили в районі парку Гурова, в Кальміуському районі Маріуполя. До цього їх не було", – розповів Андрющенко.

"Ми постійно в стані очікування і розуміємо, що і як вони роблять. Тому робимо все дуже обережно і бережемо людей насамперед. І, в принципі, у Маріуполі щось ускладнювати – я не знаю, куди вже далі можна", – додав радник.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"