"Росія програє війну, і режим Путіна буде зруйновано максимум протягом року. Катастрофою у Росії не просто пахне, вона вже на порозі", - Ейдман

"Мій прогноз наступний: Росія програє війну, і режим Путіна буде зруйновано максимум протягом року. Російська влада, здається, почала про це здогадуватися і намагається терміново розвести українців на якісь переговори. Саме тому Путін під час переговорів у Сочі з Ердоганом "натякнув", що може зустрітися із президентом Зеленським. Але українці, звичайно, обдурити себе не дадуть", - пише у своєму блозі Ігор Ейдман, передають Патріоти України, і продовжує:

"Знаєте, що нагадала мені вся ця минулорічна пропагандистська свистопляска з "непереможними" ракетами, що "не мають аналогів", з нескінченними розповідями про "народ переможців" та погрозами "ворогам"? Катастрофу 1941 року. В історії Росії ніколи так нестримно не хвалилися своєю могутністю, не хизувалися своїми перемогами, не намагалися так принизити суперників, як перед національними катастрофами.

"Минуле Росії було дивовижно, її сьогодення більш ніж чудово, що стосується майбутнього, то воно вище за все, що може намалювати собі найсміливіша уява", – так бюрократія оцінювала ситуацію в імперії Миколи І напередодні Кримської катастрофи.

Нестримна урапатріотична, до того ж расистська пропаганда супроводжувала початок катастрофічної Російсько-японської війни. "Япошки" подавалися як якісь недолюди, з якими російські богатирі легко та швидко розберуться.

А в 1914 році, напередодні Першої світової, за кілька років до краху імперії, поразки у війні, загибелі сім'ї слабкий розумом російський імператор вдавався до завіральних мрій: "Я божеволію, коли думаю про перспективи Росії, ми станемо найвеличнішим народом, найбільшою державою, все у світі робитиметься лише з нашого дозволу".

Ось і минулого року з усіх російських телеекранів рікою розливалася урапатріотична сивуха, що приводить споживачів у стан захопленого отупіння, яке змушує п'яного робити шалено самовпевнені вчинки: лізти купатися в штормове море або самотужки задиратися на велику й сильну компанію. В результаті п'яних дурнів б'ють. Так багато разів було в історії Росії. Буде, мабуть, і цього разу".

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....