Скрепи таки бояться? Росія просить США відмовитися від участі в навчаннях Sea Breeze-2021

Посольство Росії в Вашингтоні звернулось до влади США з приводу навчань Sea Breeze-2021. Росіяни просять відмовитись від них. Про це повідомляє прес-служба полольства у Twitter, передають Патріоти України.

У посольстві Росії заявили про ніби-то агресивний характер навчань Sea Breeze, який "ніяк не відповідає реальним завданням безпеки в Чорноморському регіоні".

"Настійно закликаємо США і їх союзників відмовитися від відпрацювання військових дій в Чорному морі", - йдеться у повідомленні. На думку посольства РФ, такі навчання "заохочують мілітаристські настрої в Києві".

Зазначимо, Україна цього року проведе навчання Sea Breeze 2021 з рекордною кількістю країн-учасниць. Всього у військових навчаннях візьмуть участь 32 країни.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...